hits

Permisjon og jobb

Hjernen min klarer ikkje heilt å forstå at permisjonen min er over, og det er dags at komma seg ut i litt jobb. Ein del av meg er frustrert over at ein som prematurforeldre ikkje har rett på lenger permisjon. Vesla er jo strengt tatt berre 6 mnd korrigert, og det er uaktuelt at ho byrjar i barnehage no. Samstundes kjenner ho mor at det skal bli godt å nytta litt av seg sjølv til anna enn husvask og bleieskift.

Om dagen er eg litt ringevikar, utruleg kjekt. Det er gull verdt å ha vener som kan anbefala deg, eit godt tips om du er på jobbjakt. I tilegg skriv eg jo då enda på bacheloren, skal ha eit par eksamenar i mai og syslar ellers på med ymse. Fine dagar! Fast snapper for Aktivemødre har eg også blitt. Det er ein snapkonto av mødre og for mødre, med ein utrulig motiverande og inspirerande gjeng!

Ha det fint så lenge!

2 kommentarer

Victoria Larsen

13.01.2018 kl.13:34

Lykke til med jobb! Herlige bilder :)

Jeanette Haugvik

18.01.2018 kl.18:16

Takk takk! :)

Skriv en ny kommentar

Jeanette Haugvik

Jeanette Haugvik

31, Stord

Eg skriv og snakkar høgt om det andre teier om. Målet mitt er ufarleggjera psykiske og sosiale lidingar, og visa andre at det er mogeleg å gå frå sjuk til frisk. Mamma - kjæreste - søster - dotter - student - lærar - Erfaringsmedarbeidar Mail : jeaskamp@gmail.com

Kategorier

Arkiv